Verduurzaming

Onze verduurzaming dienstenVerduurzaming van een pand

Woning of pand verduurzamen, kosten besparen en bijdragen aan de energietransitie? Dan is het verduurzamen van jouw bedrijfspand een logische keuze. Maar hoe doe je dat? S.K. Installaties adviseert, levert en onderhoudt alles omtrent verduurzamende verbeteringen.
Zonnepanelen
Als pand eigenaar of huurder je eigen energie voorzien scheelt flink op de kosten. Daarom is het installeren van zonnepanelen niet alleen milieuvriendelijk, maar vooral een financieel zeer interessante optie. Check Zonatlas om te zien of jouw pand bouwkundig geschikt is voor zonnepanelen.
Warmtepompen
Een warmtepomp warmt een pand duurzaam én zonder aardgas op. Geen gas? Wie wil dat nu niet! Een warmtepomp is de manier om jouw woning of bedrijfspand te verduurzamen en te besparen op gas. S.K. Installaties helpt met advies en installatie. Wij hebben ervaring met alle opties en merken.
Zonneboiler
Met een zonneboiler kunt u wel tot 45% besparen op de energiekosten voor warm water. Een zonneboiler komt niet alleen uzelf ten goede, maar ook het milieu. Omdat een zonneboiler zonne-energie gebruikt om water te verwarmen, neemt het gebruik van vervuilende fossiele brandstoffen, zoals olie en gas, af.
Airco
Airco en toch duurzaam? Kies dan een ‘splitsysteem’. Zo’n systeem heeft één gedeelte binnen en één gedeelte buiten. Dat koelt veel efficiënter dan een zogeheten monoblocksysteem, dat via een slang warme lucht naar buiten afvoert. Splitsystemen zijn in aanschaf duurder dan mono-blocksystemen, maar goedkoper in gebruik vanwege de lagere energiekosten. S.K. Installaties helpt u hierbij.
Chat openen
Hulp nodig? Wij staan klaar voor je
Hallo!
Welkom op SK Installaties,
Kunnen wij je helpen met Verduurzaming pagina?
Whatsapp met ons hier